یادداشت روز

تازه‌ها

اعتراضات

 

گزارش نشست‌ها

شفیعه قدرتی (مجری طرح گفتگوی ملی خانواده در شهر نیشابور)

پس از برگزاری کارگاه مرحله اول کارگاه در تاریخ 23 آبان ماه 1398 در شهر نیشابور، تلاش کردیم که کارگاه های مرحله دوم را نیز برگزار کنیم. هر چند مشکلاتی برای هماهنگی در ابتدا وجود داشت (به عنوان مثال یک کارگاه پس از هماهنگی و حضور ما در شهر نیشابور به خاطر ناهماهنگی‌هایی که در مدرسه از طرف مسئول مربوطه پیش آمد لغو گردید) اما نهایتاً اولین کارگاه از کارگاه های شش گانه ی مرحله ی دوم، در تاریخ 17/11/1398 با هماهنگی آموزش و پرورش نیشابور در مدرسه فرهنگیان واقع در خیابان فردوسی برای مادران و با همکاری تسهیلگران سطح یک که دبیر آموزش و پرورش نیشابور و دانشجوی کارشناسی ارشد جامعه شناسی در دانشگاه حکیم سبزواری هستند (خانم ها زهرا کریمی و فاطمه اسحاقی)، برگزار گردید.

برنامه ریزی ما به نحوی بود که تا پایان اسفند ماه 1398 تمامی شش کارگاه برگزار گردد. متاسفانه با اعلان رسمی شیوع اپیدمی کرونا در کشور و اقتضائات ناشی از آن، این برنامه‌ریزی محقق نگردید. پس از تأکید انجمن جامعه شناسی ایران برای انجام کارگاه‌های مرحله دوم تا پایان بهمن ماه 1399 به خاطر مساعد شدن وضعیت همه گیری کرونا و البته با رعایت پروتکل‌های بهداشتی از جمله کاهش تعداد افراد شرکت کننده به هشت نفر، دو نفر از تسهیلگران سطح یک، به انجام هماهنگی‌های لازم پرداختند. ابتدا با خانم بهمدی مسئول امور بانوان فرمانداری نیشابور موضوع هماهنگ گردید. سپس تعداد چهار کارگاه برای زنان (مادران)، دختران و پسران (فرزندان) برای روز سه شنبه 7بهمن ماه 1399 هماهنگ گردید.

این کارگاه ها در محل دبیرستان فدک خیابان چهارده معصوم برگزار شد. در برگزاری این کارگاه‌ها علاوه بر حوزه امور زنان فرمانداری نیشابور، نهضت سوادآموزی نیشابور، مرکز یادگیری منتظران ظهور و مرکز یادگیری امام حسین نیز همکاری مفیدی داشتند. دو کارگاه بعدی در تاریخ 30 بهمن ماه 99 در محله دهنو شهر نیشابور با هماهنگی مرکز یادگیری منتظران ظهور و با استفاده از مکانی که ایشان در اختیار ما قرار دادند برگزار گردید.

لازم به ذکر است در تمامی کارگاه‌هایی که در دوره همه گیری کرونا برگزار شد، تلاش گردید پروتکل‌های بهداشتی تا حداکثر ممکن رعایت گردد. تعداد افراد مشارکت کننده در کارگاه‌ها از هشت تا ده نفر بود. پذیرایی نیز با چای یا نسکافه و کیک بسته بندی شده صورت گرفت. از تمامی هفت کارگاه برگزار شده و نمودار درخت مسأله به عنوان مهم‌ترین برونداد مسأله یابی مشارکتی اعضای شرکت کننده در کارگاه، عکس‌هایی تهیه شد که در ادامه ملاحظه می‌نمایید.

لازم به ذکر است که به جای کارگاه هفتم که بر اساس پروتکل مقرر شده بود یک روزه برگزار گردد، به خاطر شرایط ناشی از شیوع بیماری کووید 19 و احتمال اوج گیری مجدد آن و تدوام شرایط موجود تا چند ماه آینده، از باب انجام تعهدات، یک کارگاه مشابه کارگاه‌های شش گانه برگزار کردیم.

در پایان از تمامی دست اندرکاران برگزاری کارگاه ها به ویژه دکتر زندرضوی و خانم قاسم زاده در انجمن جامعه شناسی ایران، معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری، خانم بهمدی مسئول امور بانوان فرمانداری نیشابور و نهادها و افرادی که در برگزاری کارگاه ها همکاری کردند از جمله آموزش و پرورش و نهضت سوادآموزی نیشابور، مراکز یادگیری منتظران ظهور و امام حسین و به ویژه از خانم ها زهرا کریمی و فاطمه اسحاقی کمال تشکر را داریم.

اطلاعات بیشتر را اینجا بخوانید.

نیشابور کارگاه شش گانه1

نیشابور کارگاه شش گانه2

نیشابور کارگاه شش گانه3

نیشابور کارگاه شش گانه4

نیشابور کارگاه شش گانه5

نیشابور کارگاه شش گانه6

نیشابور کارگاه شش گانه7

نیشابور کارگاه شش گانه8

نیشابور کارگاه شش گانه9

نیشابور کارگاه شش گانه10

نیشابور کارگاه شش گانه11

نیشابور کارگاه شش گانه12

نیشابور کارگاه شش گانه13

نیشابور کارگاه شش گانه14

نیشابور کارگاه شش گانه15

نیشابور کارگاه شش گانه16

نیشابور کارگاه شش گانه17

نیشابور کارگاه شش گانه18

نیشابور کارگاه شش گانه19

 

نیشابور کارگاه شش گانه20

 

 

استقلال دانشگاه و ازادی آکادمیک

چند رسانه ای

مجله جامعه شناسی

مجله مطالعات

پیوندها

حمایت از انجمن و حامیان مالی (2)

عضویت در انجمن جامعه شناسی ایران1402

حامی باش